Chiftele la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2013 | 9289 vizualizari

 

M-a atras din prima postarea lui aliliana de chiftelute coapte. Abea am asteptat sa o incerc si am fost foarte multumita de reusita. Eu am mai schimbat cate ceva. Multumesc Liliana.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri pesmet
  • 1 ou
  • putin delikat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se amesteca bine cu carnea tocata, pesmetul, sarea, piperul, delicatul si oul batut.

Se unge o tava cu putin ulei de masline.

Se formeaza chiftele si se aseaza in tava.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, apoi se intorc pe cealalta parte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni